top of page
Massages

A Perfect Touch SPECIAL

A Perfect Touch Special is een massage voor de nek, schouder en rug. Spanning en stress hopen zich vaak op in de nek, schouders en (boven)rug. Deze massage verbetert de doorbloeding en dat zorgt voor een snellere afvoer van de afvalstoffen. Tijdens deze massage wordt er o.a. gebruik gemaakt van de druk van de onderarm, elleboog, bamboestok en/of cupping cups. Ook zal er gekeken worden naar eventuele triggerpoints. Hierdoor ontspannen de spieren en verminderen de pijnklachten. De energie gaat weer stromen.

Bij gebruik van cups (van siliconen of kunststof) kunnen paarse, rode of blauwe plekken ontstaan. Dit is een normale reactie van de huid en de plekken zullen binnen enkele dagen weer vanzelf verdwijnen. Door het vacuüm zuigen op de huid kunnen gifstoffen vanuit dieper gelegen bindweefsel naar de oppervlakte van de huid worden gehaald en helpt het tevens verklevingen losmaken. De kunststof cups worden bij uitzondering gebruikt. De siliconen cups worden wel altijd gebruikt, maar dan om met te masseren en deze laten geen plekken achter op de huid.

​Deze massage helpt blokkades opheffen, verbetert de doorbloeding en laat de spieren weer ontspannen.

 

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een volledige lichaamsmassage aan de achterzijde van het lichaam. Het ontspant de spieren, brengt het zenuwstelsel en ademhaling tot rust door rustgevende en trage strijkingen. Door de diverse technieken is het een gevarieerde massage om even los te komen van de dagelijkse stress en werkt het ontspannend voor lichaam en geest.

Deze massage is altijd een cadeautje voor jezelf!

A Perfect Touch SPECIAL combi

A Perfect Touch SPECIAL combi is eigenlijk een A Perfect Touch SPECIAL massage gecombineerd met ontspanningsmassage. De nadruk ligt op het losmaken van de spanning in de nek, schouder en rug. Daarna volgt ontspanning door de massage van de armen, handen en benen.

Een heerlijke massage voor iedereen die het ultieme van beide massages wil ervaren!

Hotstone massage

De hotstone massage is een intuïtieve warmte massage. Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen die in combinatie met verwarmde olie een weldaad zijn voor lichaam en geest. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Het bevordert de doorbloeding en stofwisseling, stimuleert orgaanfuncties en helpt spier-en zenuwpijnen verlichten.

Deze heerlijk ontspannende massage moet je een keer geprobeerd hebben!

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte behandeling waar het lichaam ritmisch wordt bewogen door middel van pulsen. Dit brengt een diepe ontspanning teweeg en daarbij wordt ook het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd. Het maakt los wat fysiek, mentaal en/of emotioneel vastzit. De ritmische pulsen variëren van heel klein naar groter en worden soms gecombineerd met rollende en strekkende bewegingen. Spanningen kunnen op een dieper niveau losgelaten worden, waardoor het lichaam steeds meer de stroming, de tintelingen, de golfbewegingen en het genieten toelaat. Tijdens de behandeling lig je op de verwarmde massagetafel met je kleding aan. De behandeling kan een paar dagen doorwerken en is ook geschikt voor zwangere vrouwen vanaf de 4e maand. 

Deze vorm van massage is een aanrader voor wie een diepe ontspanning wil ervaren!

Energetische massage

Door middel van zachte aanrakingen met de hand of door strijkende bewegingen met de handen, wordt de universele levensenergie gestimuleerd en doorgegeven. Door blokkades op te sporen in de chakra's en de polariteitszones en het vasthouden van neuro vasculaire punten, gaat de energie meer stromen en komt het lichaam weer in balans. Het verschil met een reiki behandeling is dat er tijdens deze massage gewerkt wordt met strijkingen, polariteitszones en neuro vasculaire punten.

Deze behandeling is zeer geschikt voor hoog sensitieve mensen en chronisch zieke mensen.

Voetreflex massage

Bij voetreflexologie gaat men er vanuit dat het hele lichaam zich weerspiegelt in de voeten. Door massage van de verschillende reflexzones komt het lichaam weer in balans en worden blokkades (zoals storingen in energiedoorstroming en doorbloeding) die voor klachten kunnen zorgen verminderd of zelfs opgeheven. Ook ondersteund voetreflextherapie het zelf herstellend vermogen van het lichaam bij bijvoorbeeld: stress, burn-out klachten, hoofdpijn, hormonale klachten etc. Soms zijn er een aantal behandelingen nodig om een optimaal resultaat te behalen

 

Bamboe massage

De bamboe massage is een ontspannende lichaamsmassage, waarbij je op de buik ligt. Door de verschillende technieken worden de zenuwuiteinden in de huid geprikkeld, kunnen spierknopen losgemaakt worden, afvalstoffen beter afgevoerd en de bloedsomloop gestimuleerd worden. De massagestokken zijn het verlengde van de masseuse, waardoor steviger, dieper en soms ritmisch gemasseerd wordt in combinatie met rustige en zachte strijkingen van de masseuse.

Deze behandeling biedt een heerlijke ontspanning.

Kindermassage

Deze vorm van massage is een fantastische manier om zacht alle zintuigen van kinderen aan te spreken. Vaak zijn kinderen overprikkeld in onze maatschappij en een regelmatige kindermassage zorgt er voor dat ze zich veiliger en rustiger voelen, zichzelf beter accepteren en dieper slapen. Tijdens de massage stimuleren we de zintuigen d.m.v. spelvorm en techniek om zo de kinderen meer in contact te brengen met hun lichaam en leren aan te geven wat ze wel en niet prettig vinden.

Kindermassage is geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar. De ouder/verzorger wordt verzocht tijdens de massage in dezelfde ruimte te blijven.

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap verandert het lichaam in rap tempo en kan je last krijgen van ongemakken. Een zwangerschapsmassage is er op gericht om typische zwangerschapsklachten (zoals  bijv. vermoeidheid, bekken- en rugpijn, slecht slapen, nek- en schouderklachten, kramp in kuit of voet) te verlichten en om de zwangere vrouw te laten ontspannen. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van een zwangerschapskussen als hulpmiddel om zijligging en/of rugligging tijdens de massage te vergemakkelijken, Deze massage kan gegeven worden vanaf 3 maanden zwangerschap en als er verder geen lichamelijke klachten zijn (zoals bijv. hoge bloeddruk of bloedingen).

 

Massage voor de benen

Je benen brengen je waar je maar wilt; lopen, dansen, rennen .. benen maken dit mogelijk. Vermoeidheid en overbelasting van de spieren kan diverse klachten veroorzaken. Door middel van verschillende handgrepen en intensiteit verbetert de beweeglijkheid en verlaagt het ook de spierspanning. Door regelmatig je spieren te laten masseren herstelt je lichaam sneller.

 

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijn ontstaat door spanning in de spieren veroorzaakt door bijvoorbeeld lichamelijke klachten, verkeerde houding, voeding of stress. De vormen waarin hoofdpijn zich laat zien is net zo divers. Deze massage kan hoofdpijnklachten verlichten of zelfs helemaal wegnemen. Er wordt aandacht gegeven aan spieren en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders. Ook krijgen de aangezichtsspieren bij de hoofdpijnmassage alle aandacht. Door de combinatie van massage en acupressuur zullen hoofdpijnklachten minder hevig worden en minder vaak terugkeren of zelfs helemaal verdwijnen.

 

Verjaardagsarrangement

Ben je jarig of ken je iemand die jarig is en je zou willen verassen? Boek dan eens een verjaardagsarrangement. Dit arrangement bestaat uit een heerlijke ontspanningsmassage van ongeveer 45 minuten met daarna een kopje koffie of thee met een gebakje. Uiteraard krijg je nog een klein presentje mee naar huis. 

Kortom een heerlijk cadeautje om uit te pakken.

 

 

bottom of page